FEMTINGE TEATER              

             Teater Humor & Musik

JUKEBOX är en musikteater med nostalgi, humor, pop rock n´roll! 

När jukeboxen kom öppnade sig världen med den senaste musiken, idolerna kom närmare och du kunde med din önskeslant spela din favorit! Lyssna till hitsen, hör berättelser om människor som träffades och levde med detta fenomen. Föreställningen landar i otroliga möten, livsöden, stjärnglans och såklart framförs den bästa musiken från 50 & 60 talet, med hits av Elvis, Connie Francis, Wanda Jackson, Siw Malmqvist & Chubby Checker mfl. Lägg i en slant & Let´s do the twist! 

Pressen skriver:

"Showen Jukebox är mer en bara underhållning. Det är en tidsresa som berör, kontakten med publiken är fenomenal" "Stående ovationer och extranummer" - Smålands Dagblad. 

"Den ena låten efter den andra av 60 -talets stora rock`n`roll skatt är en fantastisk upplevelse" "De gör unika, speciella och alldeles underbara personligheter" - Sävsjöappen.

Föreställningen kan bokas och spelas i alla sammanhang, stora som små!

För info och bokning ring: 072-191 00 00


SOMMARREVY DELUXE- En ny logshow i 2 akter, fylld med sång, musik, sketcher, imitationer och mycket skratt!

Över 2200 personer hittade till Femtinge Teater i sommar och gjorde Sommarrevy Deluxe och Jukebox till en stor succé! Stort tack kära publik för en fantastisk teatersommar med er! 

"Jag skrattade så tårarna rann" Smålands Dagblad."Många skratt på logen" Sävsjöappen

                           HAPPINESS!  

En fartfylld och rivig humorshow med stand-up, imitationer, sketcher samt med musik från 50-talet och fram till idag! Det bjuds på gästkaraktärer och imitationer av kända svenska skådespelare och tv personligheter. HAPPINESS är en rivig show med sköna låtar, en gnutta nostalgi, mycket humor och värme!

Föreställningen är bokningsbar för turné och kan spelas i både stora och små sammanhang! 

Av och med: Linda Elaine Byman och Hans-Åke Andersson.